Worstenbroodje
Bereiding
Ratio: 3,8:1
1. Verwarm de oven voor op 200 ⁰C.
2.Breng de roomboter op kamertemperatuur en meng met het ei en het amandelmeel tot deeg.
3. Vorm het deeg om de knakworst en verpak het in aluminiumfolie.
4. Bak het broodje in 20 minuten goudbruin.
5. Serveer het broodje met mayonaise.
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassing van de recepten.
Ingrediënten
Voor 1 portie
- 25 g amandelmeel
- 22 g roomboter, ongezouten
- 20 g knakworst
- 19 g Zaanse mayonaise
- 10 g ei
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
25 g amandelmeel | 144 | 13.5 | 2.3 | 5 |
22 g roomboter, ongezouten | 162 | 17.8 | 0.2 | 0.2 |
20 g knakworst | 40 | 3.1 | 0.8 | 2.4 |
19 g Zaanse mayonaise | 126 | 13.6 | 0.7 | 0.2 |
10 g ei | 13 | 0.9 | 0 | 1.2 |
Totaal | 485 | 48.9 | 4 | 9 |
Per portie | 485 | 48.9 | 4.0 | 9.0 |