Sandwich met hazelnootpasta
Bereiding
Ratio 3.2:1
Bereid de sandwiches volgens het basisrecept en maak een sandwich van 110 gram.
Breek de chocolade in stukjes en verwarm met de sojaroom, zonnebloemolie in de magnetron. Roer elke 10 à 20 seconden goed door, totdat de chocolade volledig is gesmolten.
Maal de hazelnoten fijn in een keukenmachine. Doe de cacao en het chocolademengsel erbij en mix verder tot een glad geheel.
Besmeer de helft van de sandwich met hazelnootpasta (40 g), leg de andere helft er op en serveer.
De overgebleven sandwiches kunnen afgedekt worden bewaard in de koelkast.
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
* Wanneer u een andere variant kookroom kiest, kunnen voedingswaarden veranderen
Ingrediënten
Voor 1 portie
- 1 sandwich gemaakt met 110 g deeg (zie ‘basisrecept sandwich’)
- 40 g hazelnootpasta (zie recept 'halzelnootpasta')
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
1 sandwich gemaakt met 110 g deeg (zie ‘basisrecept sandwich’) | 498.2 | 47.5 | 4.97 | 11.5 |
40 g hazelnootpasta (zie recept 'halzelnootpasta') | 184.3 | 17.5 | 2 | 1.8 |
Totaal | 637 | 60.5 | 6.5 | 12.3 |
Per portie | 637 | 60.5 | 6.5 | 12.3 |