Pannenkoeken
20
minuten
Makkelijk
Bereiding
Ratio 2.9:1
- Mix de margarine samen met het ei en de melk in een kom.
- Voeg de KetoCal 3:1 neutraal en water toe aan het mengsel.
- Verhit de olie in de pan en voeg hierna de mix toe. Gebruik een spatel om de kom goed leeg te maken.
- Bak totdat de onderkant lichtbruin ziet, draai de pannenkoek om en bak de andere kant goudbruin.
- Serveer de pannenkoek met de frambozen.
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
*KetoCal 3:1 is een voeding voor medisch gebruik. Te gebruiken onder medisch toezicht.
Ingrediënten
Voor 1 portie
- 26 g KetoCal 3:1 neutraal*
- 25 g (een half) ei geklutst
- 20 g frambozen
- 10 g margarine op kamertemperatuur
- 9 ml magere melk
- 5 ml (1 tl) olie om in te bakken
- 4 ml water
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
26 g KetoCal 3:1 neutraal* | 185 | 17.8 | 1.9 | 4 |
25 g (een half) ei geklutst | 33 | 2.3 | 0.1 | 3 |
20 g frambozen | 7 | 0 | 1 | 0.3 |
10 g margarine op kamertemperatuur | 72 | 8 | 0 | 0.1 |
9 ml magere melk | 3 | 0 | 0.4 | 0.3 |
5 ml (1 tl) olie om in te bakken | 45 | 5 | 0 | 0 |
4 ml water | 0 | 0 | 0 | 0 |
Totaal | 345 | 33.1 | 3.3 | 7.7 |
Per portie | 345 | 33.1 | 3.3 | 7.7 |