Konjac tagliatelle met pesto en vissticks

10 minuten 10 minuten 1 Makkelijk
KetoCafé recipe pictures (1360 x 760 px)

Bereiding

Ratio 2.9:1

Makkelijk en snel klaar te maken. Het is ook een goede basis voor andere gezinsleden aan tafel.

  1. Weeg alle ingrediënten af.
  2. Doe de gekookte Konjac tagliatelle in een vergiet en spoel af onder de kraan.
  3. Bak de vissticks in een koekenpan op een matig vuur gedurende 8 minuten. Draai de visstick hierbij regelmatig om.
  4. Verwarm ondertussen de tagliatelle in een andere koekenpan gedurende enkele minuten. Zo wordt het vocht van de tagliatelle onttrokken.
  5. Voeg de pesto toe aan de pan met tagliatelle. Verwarm het al roerend.
  6. Serveer de tagliatelle met pesto en de vissticks op een bord.

Tip van de chef

  • Je kunt het gerecht serveren met een schijfje citroen. Dat maakt het mooier en lekkerder. Let er wel op dat de ratio dan wat lager wordt.
  • Voor een lagere ratio kun je wat minder pesto en wat meer visstick gebruiken. Of voeg wat meer groenten toe.
  • Voor een hogere ratio kan je er mayonaise bij serveren.
  • MCT-vet kan ook worden toegevoegd door de vissticks in MCT Oil* te bakken.

Info

  • Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
  • Bij de berekening van de voedingswaarden is er geen rekening gehouden met de ‘tip van de chef’. Raadpleeg uw diëtist voor meer informatie.
  • *MCT Oil is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij aandoeningen waarbij de vetabsorptie van het metabolisme van LCT vet is verminderd en een hoge MCT inname is geïndiceerd. Het kan gebruikt worden binnen het MCT ketogene dieet.

Ingrediënten

Voor 1 portie

  • 50 g Konjac tagliatelle
  • 40 g Pesto saus
  • 23 g vissticks

Voedingswaarden

 Energie (Kcal)Vetten (g)Koolhydraten (g)Eiwitten (g)
50 g Konjac tagliatelle50.10.60.1
40 g Pesto saus27428.51.61.2
23 g vissticks451.83.93
Totaal32330.46.14.2
Per portie32330.46.14.2