Belgische wafels
15
minuten
Makkelijk
Bereiding
Ratio 3.4:1
- Verwarm het wafelijzer.
- Meng in een aparte kom de benodigde hoeveelheid KetoCal 3:1 poeder met voldoende heet water (45°C - 50°C) om het poeder volledig op te lossen.
- Mix alle ingrediënten met elkaar. Gebruik de 10 ml water om het deeg kneedbaar te maken.
- Stop het deeg ongeveer 5-7 minuten in het wafelijzer of totdat de wafel goudbruin ziet.
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de recepten.
*KetoCal 3:1 is een voeding voor medisch gebruik. Te gebruiken onder medisch toezicht.
Ingrediënten
Voor 1 portie
- 1 ei (50 g)
- 30 g KetoCal 3:1 poeder*
- 20 g slagroom
- 15 g roomboter
- 10 ml water
- 5 g kokosolie
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
1 ei (50 g) | 66 | 4.6 | 0.1 | 6.2 |
30 g KetoCal 3:1 poeder* | 213 | 20.6 | 2.2 | 4.6 |
20 g slagroom | 69 | 7.1 | 0.6 | 0.5 |
15 g roomboter | 111 | 12.2 | 0.2 | 0.1 |
10 ml water | - | - | - | - |
5 g kokosolie | 45 | 5 | - | - |
Totaal | 503 | 49.4 | 3 | 11.4 |
Per portie | 503 | 49.4 | 3 | 11.4 |