Bananenpannenkoek

15 minuten 15 minuten 1 Makkelijk

Bereiding

Ratio 4.1:1

  1. Mix de Calogen, ei, amandelmeel, banaan en mascarpone goed door elkaar.
  2. Verwarm de olijfolie in een koekenpan. Voeg langzaam de mix toe. Keer de pannenkoek wanneer het deeg goed gestold is om met een bakspaan.
  3. Bak de pancake totdat deze goudbruin is.
  4. Schep de pannenkoek op een bord en verdeel dan langzaam de olie uit de pan over de pannenkoek. Wacht tot de olie wordt geabsorbeerd door de pannenkoek.

Tip: Voeg naar smaak een snufje kaneelpoeder of zoetstof toe.

Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassing van de recepten.

 

*Calogen neutraal is een voeding voor medisch gebruik. Te gebruiken onder medisch toezicht.

Ingrediënten

Voor 1 portie

  • 25 ml Calogen* neutrale smaak
  • 21 g ei
  • 15 g amandelmeel
  • 13 ml olijfolie
  • 10 g banaan
  • 10 g mascarpone

Voedingswaarden

 Energie (Kcal)Vetten (g)Koolhydraten (g)Eiwitten (g)
25 ml Calogen* neutrale smaak11312.5--
21 g ei281.9-2.6
15 g amandelmeel868.11.43
13 ml olijfolie11713--
10 g banaan10-2.10.1
10 g mascarpone464.7-0.8
Totaal39940.23.56.5
Per portie39940.23.56.5