Bananenpannenkoek
15
minuten
Makkelijk
Bereiding
Ratio 4.1:1
- Mix de Calogen, ei, amandelmeel, banaan en mascarpone goed door elkaar.
- Verwarm de olijfolie in een koekenpan. Voeg langzaam de mix toe. Keer de pannenkoek wanneer het deeg goed gestold is om met een bakspaan.
- Bak de pancake totdat deze goudbruin is.
- Schep de pannenkoek op een bord en verdeel dan langzaam de olie uit de pan over de pannenkoek. Wacht tot de olie wordt geabsorbeerd door de pannenkoek.
Tip: Voeg naar smaak een snufje kaneelpoeder of zoetstof toe.
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassing van de recepten.
*Calogen neutraal is een voeding voor medisch gebruik. Te gebruiken onder medisch toezicht.
Ingrediënten
Voor 1 portie
- 25 ml Calogen* neutrale smaak
- 21 g ei
- 15 g amandelmeel
- 13 ml olijfolie
- 10 g banaan
- 10 g mascarpone
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | Vetten (g) | Koolhydraten (g) | Eiwitten (g) | |
---|---|---|---|---|
25 ml Calogen* neutrale smaak | 113 | 12.5 | - | - |
21 g ei | 28 | 1.9 | - | 2.6 |
15 g amandelmeel | 86 | 8.1 | 1.4 | 3 |
13 ml olijfolie | 117 | 13 | - | - |
10 g banaan | 10 | - | 2.1 | 0.1 |
10 g mascarpone | 46 | 4.7 | - | 0.8 |
Totaal | 399 | 40.2 | 3.5 | 6.5 |
Per portie | 399 | 40.2 | 3.5 | 6.5 |