Bananenpannenkoek

15
minuten
Makkelijk
- Bereiding
- Ingrediënten
- Voedingswaarden
Ratio 4.1:1
- Mix de Calogen, ei, amandelmeel, banaan en mascarpone goed door elkaar.
- Verwarm de olijfolie in een koekenpan. Voeg langzaam de mix toe. Keer de pannenkoek wanneer het deeg goed gestold is om met een bakspaan.
- Bak de pancake totdat deze goudbruin is.
- Schep de pannenkoek op een bord en verdeel dan langzaam de olie uit de pan over de pannenkoek. Wacht tot de olie wordt geabsorbeerd door de pannenkoek.
Tip: Voeg naar smaak een snufje kaneelpoeder of zoetstof toe.
Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassing van de recepten.
*Calogen neutraal is een voeding voor medisch gebruik. Te gebruiken onder medisch toezicht.